Les sensacions són molt bones malgrat la derrota a Castelló. Foto: VCF

El curs 2017-18 ha començat amb bon peu per a la UE Cornellà. I és que, després de sis jornades, els verds s’han consolidat a la part alta de la classificació (estan empatats a tot, excepte al goal average, contra el Mestalla, l’equip que marca l’última plaça del play-off d’ascens) i han mostrat una gran solidesa, especialment en defensa, en el tram inicial de les competicions.

Després de sumar un punt de sis en els primers partits, tres victòries seguides a la lliga (a Alcoi i contra l’Hércules i l’Ebro a casa) van servir per disparar la moral dels homes de Jordi Roger, tot i que aquesta bona inèrcia també va arribar a la seva fi el passat diumenge 24, en la visita a un altre dels candidats a l’ascens, el filial del Vila-real.

Els tres pròxims partits del conjunt verd seran contra equips no catalans (rebent el Formentera i el Mestalla i visitant Son Moix per jugar contra el Mallorca), mentre que el dia 22 d’octubre l’equip jugarà al Camp d’Esports contra el Lleida Esportiu.

A UN PAS DE LA COPA RFEF
Les bones sensacions que l’equip transmet en la lliga es repeteixen a la Copa Federació. Els de Roger van aconseguir accedir a la final catalana de la competició el passat dia 20 després de guanyar contra la UE Llagostera (1-2) gràcies als gols de Miranda i Gordillo.

Els cornellanencs es jugaran l’accés a la fase estatal de la competició el pròxim dimecres 4 d’octubre a casa contra el Vilafranca.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram