L’Eroski passa a ser Carrefour. Foto: Arxiu

No ho va semblar, però el 20 de juliol passat va marcar un abans i un després en la història recent de la ciutat i del seu entorn. I és que aquell dia Carrefour va inaugurar el seu nou hipermercat a l’antic Eroski, que canvia el seu nom després de més de vint anys.

L’empresa basca Eroski ja va anunciar el febrer que havia venut als francesos de Carrefour 36 grans centres comercials de tot l’Estat, entre ells el de Cornellà. El passat 20 de juliol es va celebrar l’acte d’inauguració, al qual van assistir el tinent d’alcalde d’Economia, Sergio Fernández, i el director general de la maca francesa a Catalunya, Jesús Inarejos.

Carrefour explica en un comunicat que ha remodelat l’espai de gairebé 6.000 metres quadrats i que mantindrà els llocs de feina de les 73 persones que hi treballaven. A més, destaca que han contractat 40 treballadors i treballadores més per reforçar el servei de caixes, reposició i venda als diferents departaments i seccions.

En aquest sentit, tots els empleats rebran 50 hores de formació sobre eines informàtiques de gestió, manipulació d’aliments i atenció al client.

D’aquesta manera, Carrefour avança en la seva intenció de reformar tots els hipermercats que va comprar a Eroski. La marca basca, per la seva banda, va defensar la venda dels centres per tal de millorar la seva rendibilitat i centrar-se a desenvolupar la xarxa de Caprabo a Catalunya, la qual controlen.

Sigui com sigui, costarà desvincular el nom d’Eroski del centre comercial cornellanenc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram