Un moment del partit presumptament arreglat. Foto: Andrés Ayala / UEC

El passat dia 14, el diari El Mundo va publicar una gravació en la qual, presumptament, diferents jugadors de la UE Cornellà i de l’Eldenc parlaven sobre la possibilitat d’arreglar el resultat del partit que es va jugar el passat 19 de març i que va acabar amb victòria verda per 3-1.

Línia Cornellà s’ha posat en contacte amb l’entitat després que aquesta no s’hagi manifestat després de les darreres publicacions. Des del club segueixen negant la seva implicació en el Cas Eldenc i es remeten al comunicat que van publicar el passat 4 d’abril, assegurant que confien plenament en “l’honorabilitat i honestedat de la plantilla i del cos tècnic” i que assegura que el codi de règim intern del club prohibeix les apostes esportives.

Des del club també expliquen que es tracta d’un tema “entre privats”, que respecten la investigació policial que està en marxa i asseguren que fins que no hi hagi una sentència per part d’un jutge no tornaran a pronunciar-se.

‘MERCATO’ EN MARXA
Mentrestant, però, el mercat continua movent-se i la plantilla del Cornellà 2017-18 continua prenent forma. L’últim gran moviment, que es va conèixer el passat dia 21, és l’adéu del capità David García després de 10 temporades i 353 partits oficials vestint la samarreta verda. El migcampista va fitxar pel Cornellà quan l’equip jugava a Primera catalana i ha estat una peça clau en els ascensos a Tercera i a Segona B.

Abraham Noé, Aimar Moratalla i Jorge Devesa tampoc continuaran al club, mentre que les darreres novetats són la renovació de Pere Martínez, l’ascens al primer equip d’Ahmad Kohdr i Jaume Batista i la tornada al club de Jaume Aparicio després de jugar cedit a la UE Castelldefels la temporada passada.

L’equip tornarà a la feina durant la setmana del 17 de juliol per començar a preparar els compromisos de pretemporada, la Copa Catalunya i la tercera edició de la Copa Baix Llobregat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram