L’equip va perdre a Sant Adrià contra l’Espanyol B. Foto: UEC

Amb la permanència a la butxaca garantida i sense opcions de lluitar per acabar a les posicions de play-off d’ascens, l’al·licient de les tres darreres jornades per a la UE Cornellà és aconseguir el màxim nombre de punts per tornar a jugar la Copa del Rei la temporada que ve.

Tot i això, els de Jordi Roger han encadenat dues derrotes en els darrers partits contra equips de la zona baixa (1-2 a casa contra l’AE Prat i 2-0 a Sant Adrià contra l’Espanyol B) que han fet que aquesta fita es compliqui. De fet, després de la desfeta contra el filial blanc-i-blau, Roger va fer autocrítica i va dir que la primera meitat havia estat “vergonyosa”, tot i que va dir que “mentre els números no diguin el contrari tenim opcions”, referint-se a la possibilitat de tornar a la Copa el curs que ve.

Per assolir-ho, el Cornellà ha de guanyar tots els punts que pugui en els tres partits que queden (a casa contra l’Ebro i contra l’Hércules i al camp de l’Atlètic Saguntí) per intentar superar els alacantins, que ara mateix són el cinquè equip del grup 3 (sense comptar els filials).

CAS ELDENC
L’altra gran notícia en clau verda de les últimes setmanes ha estat l’esclat del cas de partits arreglats per l’Eldenc després del 12-1 que els d’Elda van encaixar contra el Barça B. Un altre dels partits que estaria sota sospita seria la victòria per 3-1 que el Cornellà va aconseguir al Municipal el passat 19 de març, però el club va sortir al pas amb un comunicat el passat dia 4.

El text assegura que el club “confia plenament en l’honorabilitat i l’honestedat de tots els seus jugadores i membres del cos tècnic”, que el codi de règim intern “prohibeix les apostes en el si del club”. El club també mostra “la seva total predisposició a col·laborar” en la investigació que està en marxa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram