L’equip va jugar un bon partit a Badalona. Foto: CFB

Si tot va com l’equip espera, la UE Cornellà certificarà la permanència al llarg del mes d’abril. Els homes de Jordi Roger afrontaran les set últimes jornades del campionat amb set punts d’avantatge sobre la zona baixa i un calendari que, sobre el paper, ha de permetre que l’equip sumi els punts que li calen per certificar que, la temporada 2017-18, el Cornellà tornarà a ser a la categoria de bronze del futbol estatal.

Després de sumar cinc punts de dotze en els partits d’aquest mes, el Cornellà encetarà l’abril amb el partit més exigent, la visita del Lleida Esportiu el diumenge 2. Un cop s’hagi superat aquest enfrontament contra l’equip del Segrià, els verds afrontaran tres partits consecutius contra rivals que ocupen la plaça de promoció i dues posicions de descens.

El primer d’aquests compromisos portarà els de Jordi Roger a la Feixa Llarga per jugar contra l’Hospitalet, que s’ha passat gairebé tota la lliga en la zona perillosa. El segon partit del mes al municipal serà la visita d’un altre equip amb urgències, l’AE Prat de Pedro Dólera, mentre que aquest triplet de partits decisiu es tancarà amb un desplaçament a Sant Adrià contra l’Espanyol B.

CABALLÉ, RENOVAT
Esportivament parlant, l’altra gran notícia de l’últim mes ha estat la renovació del migcampista Pep Caballé. El migcampista menorquí, que ha signat l’extensió fins al juliol de l’any que ve, complirà 10 temporades vestint el verd de l’entitat, la primera de les quals va ser al juvenil A i la resta al primer equip (el de Maó va celebrar els seus 250 partits al sènior el passat dia 18 de febrer).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram