La ciutat ja té una data per celebrar la seva tradicional Nit de Compres al Mercat Centre i Mercat Marsans, un esdeveniment tradicional del Nadal cornellanenc que serveix perquè comerciants i compradors escalfin motors per a un mes de consum i festa.

La fira, que enguany arribarà a la seva cinquena edició, se celebrarà el dia 25 de novembre i tindrà el mateix format que altres anys. El Mercat Centre obrirà les portes i tindrà parades al seu voltant, mentre que el Marsans romandrà obert també fins a la mitjanit, així com les botigues dels voltants que ho desitgin.

Per altra banda, segons ha pogut saber Línia Cornellà, enguany la ciutat gaudirà per primer cop d’una pista de gel, que s’instal·larà el desembre a la plaça de l’Església, al davant de Can Vallhonrat.

Pel que fa a la Nit de Compres, estarà patrocinada per l’Ajuntament i aplegarà l’oferta comercial dels comerciants locals. D’aquesta manera, els visitants podran gaudir de grans descomptes, com ja ha passat durant les passades edicions.

Ara els botiguers pensaran com fer més atractiva la fira mitjançant activitats de dinamització a peu de carrer.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram