Els verds van perdre el segon partit del curs a casa. Foto: Andrés Ayala / UEC

Segona derrota consecutiva. La UE Cornellà va perdre diumenge passat contra el València Mestalla (1-2) i s’allunya de la zona alta. Els de Jordi Roger són ara novens amb 15 punts.

Després d’uns minuts inicials igualats amb oportunitats per ambdós equips, el català Quim Araujo va avançar els de Curro Torres amb un xut des de la frontal al minut 22. Esperonats pel gol, els valencians van seguir buscant la porteria de Marcos i Aridai va fregar el segon poc abans del descans.

Els canvis que va fer Roger al descans van sacsejar el partit i només havien passat nou minuts de la represa Ñoño, de falta, va restablir l’empat. El gol va donar moral al Cornellà, que va merèixer més recompensa, però al minut 73 Rafa Mir va silenciar el municipal quan va definir amb sang freda contra Marcos. El públic va reclamar fora de joc del davanter valencianista.

L’equip voldrà capgirar la seva mala dinàmica aquest diumenge al camp del cuer, l’Eldense, que va guanyar el seu primer partit diumenge passat a Mallorca.

MALA RATXA DEL FEMENÍ
Per la seva banda, el femení d’Egar Alborch va patir la cinquena derrota dissabte passat contra l’ENFAF d’Andorra (3-2). L’equip va aconseguir empatar a dos amb gols de Molina i Anabel, però les del Principat van tornar a marcar. Les cornellanenques rebran el CF Santpedor diumenge a tres quarts de 12 del migdia.

Abans d’això, demà passat dia 28 d’octubre, els equips de l’entitat es presentaran de manera oficial a la seva afició al Nou Municipal.