Talavera, Roger i Manzano, en l’anunci de l’acord. Foto: Andrés Ayala / UEC

La bona feina de Jordi Roger al capdavant de la UE Cornellà ha portat al club a renovar la seva confiança en el tècnic barceloní. El passat dia 9 es va confirmar l’acord amb l’entrenador, de manera que la 2016-17 serà la sisena temporada consecutiva de Roger a la banqueta verda.

El tècnic va fer el salt al primer equip des del juvenil durant el curs 2011-12 i, des d’aleshores, ha aconseguit aixecar el títol de Tercera divisió, ha certificat l’ascens a Segona B i fa dues temporades va aconseguir classificar l’equip per als setzens de final de Copa del rei, on va caure contra el Reial Madrid. Després de salvar agònicament l’equip durant el curs 2014-15 –amb un gol d’Óscar Muñoz contra el Lleida a l’última jornada–, la temporada que ara ha acabat l’equip va funcionar molt millor i des de l’inici de la campanya va quedar clar que optava a acabar entre els quatre primers.

EL CAPITÀ TAMBÉ CONTINUA
La continuïtat de Jordi Roger, però, no és l’única que ja s’ha confirmat. Un dels pesos pesants del vestidor, el capità David Garcia, també ha renovat la seva vinculació amb l’entitat. Garcia, que complirà la seva desena temporada al club, va ser el jugador més utilitzat el curs passat, amb 35 partits i 3.033 minuts en els quals va marcar cinc gols.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram