La cita tindrà lloc de l’11 al 13 de març. Foto: La Costa

La Fira de Cornellà ja es comença a preparar per a la celebració d’una nova edició de l’Spannabis, la Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives. Les jornades tindran lloc els pròxims dies 11, 12 i 13 de març.

La Fira del Cànem arriba enguany a la seva tretzena edició i comptarà amb els expositors i les marques més rellevants del sector. En total, es dedicaran 17.000 metres quadrats de superfície a la fira.

En el marc de l’Spannabis, la Fira també acollirà les activitats paral·leles de les World Cannabis Conferences, els dies 11 i 12 de març. Es tracta de diverses xerrades sobre el sector del cànnabis que reuniran experts d’arreu del món.

Entre altres temàtiques, els ponents parlaran sobre els usos del cànnabis i dels avenços i esforços portats a terme durant els darrers anys al voltant de la seva regulació. Les conferències tindran una capacitat per acollir 800 persones i servei de traducció simultània.

L’EXIT DE L’SPANNABIS
L’Spannabis s’ha consolidat com una cita ineludible per als professionals del sector del cànnabis i dels seus aficionats.

En l’edició de l’any passat va rebre un total de 34.000 visitants, s’hi van acreditar 3.000 professionals i hi van ser representades mig miler d’empreses. A més, van cobrir l’esdeveniment 200 mitjans de comunicació d’arreu del món.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram