Velasco interpretarà Olivia en l’obra ‘Olivia y Eugenio’. Foto: Javier Naval

La veterana actriu Concha Velasco pujarà a l’escenari de l’Auditori el pròxim 14 de febrer a les set de la tarda amb l’obra Olivia y Eugenio. Velasco encetarà així la nova temporada de teatre de l’Auditori, en la qual actuaran també àngel Amazares, Josep M. Flotats, Lluís Homar, Arcàngel, Blaumut i Fernando Tejero, entre altres.

L’obra que coprotagonitza Velasco explica la història d’una mare, Olivia –Concha Velasco–, i el seu fill, Eugenio –interpretat per Hugo Aritmendiz i Rodrigo Raimondi–, un jove amb síndrome de Down. Arran d’això, l’obra reflexiona i qüestiona els valors en temps de crisi. A mesura que avança l’obra, l’Olivia es qüestiona si tots aquells que pressumeixen de ser normals, com ara polítics, professionals o esportistes d’elit, són més normals que el seu fill Eugenio.

Però la temporada de l’Auditori no acaba aquí. El 28 de febrer s’oferirà l’Expedient, d’Àngel Amazares, a les set de la tarda. Es tracta d’una comèdia amb pinzellades de thriller que tracta sobre la crisi econòmica i la seva repercussió.

El 6 de març l’Auditori acollirà Ser-ho o no, de Josep M. Flotats. Es tracta d’una comèdia de Jean-Claude Grumberg que ha adaptat el director català. Narra la història de dos veïns que es troben a l’escala freqüentment i un d’ells descobreix que l’altre és jueu.

La formació musical catalana Blaumut actuarà el 9 d’abril, i el dia 24 del mateix mes Lluís Homar interpretarà Terra Baixa, d’Àngel Guimerà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram