Castillo va revalidar el seu títol a Sabadell. Foto: FCF

Nova fita per al Cornellà Atlètic. Un dels seus membres, Jesús Castillo, va revalidar el títol de campió de Catalunya d’heptatló el passat diumenge dia 10 de gener a Sabadell amb una marca de 5.154 punts. D’aquesta manera, Castillo aconsegueix el seu tercer títol consecutiu en aquesta modalitat i fa bons els pronòstics previs que auguraven la seva victòria final.

El podi de l’heptatló el van completar els andorrans José Benjamín –4.583 punts– i Miquel Vílchez –4.504 punts–. Castillo, a més, va assegurar la seva participació en el campionat estatal absolut.

L’heptatló consta de set proves diferents disputades al llarg de dos dies, en les quals Castillo va mostrar una regularitat espectacular. La competició va arrencar amb els 60 metres llisos, on el cornellanenc va finalitzar tercer –7,39 segons– per darrere dels mateixos Vílchez i Benjamin que deixaria enrere al podi final.

A la segona prova, el salt de llargada, Castillo va arrassar amb els seus 6,43 metres. Seguidament es va disputar el llançament de pes, on el del Cornellà va tornar a quedar primer amb una marca de 12,39 metres. El primer dia de competició va cloure amb el salt d’altura, on també va imposar-se als seus rivals. L’endemà, Castillo va guanyar els 60 metres tanques i els 1.000 metres llisos, i va quedar segon al salt amb pèrtiga.

Però aquesta no va ser l’únic èxit del Cornellà Atlètic a Sabadell, ja que en categoria promesa Paula López va guanyar amb 3.431, completant també un campionat molt regular i complet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram