Cornellà judici Femades

El judici té lloc per uns fets ocorreguts el 2020. Foto: TSJC

La principal acusada de matar una noia a l’exterior de la discoteca Capitol de Cornellà el juny de 2020 ha admès haver-la apunyalat en dues ocasions, però ha defensat que “no tenia intenció de causar-li tant de mal”. Ho ha dit en el judici que se celebra a l’Audiència de Barcelona. Ha declarat que la nit dels fets el seu marit va embolicar-se en una baralla i que ella va amagar-se la navalla d’ell a la part del darrere del pantaló “per evitar que l’home l’agafés”. En un moment donat, la víctima va propinar una puntada de peu al seu espòs i ella va perseguir-la fins a una tanca. “La noia va donar-me una bufetada i jo vaig treure la navalla per espantar-la”, ha relatat la dona que ha afirmat que, “en un acte reflex”, va acabar-la “punxant”.

A més, ha manifestat que a l’interior del local va consumir diverses copes de whisky i també un gram de cocaïna. “Estic molt penedida perquè això ha destrossat la meva vida, jo ja no sóc la mateixa persona, ja no sé viure la vida i no estic bé, ho sento de tot cor”, ha expressat.

Per la seva banda, l’altra acusada en aquest judici, que és cosina de la primera, ha admès haver estat present en la baralla que va tenir lloc moments abans de l’apunyalament, però ha remarcat que quan va tenir lloc l’agressió no estava amb la seva familiar. “Jo no vaig tocar per res a la noia”, ha defensat.

16 anys de presó

La Fiscalia ha demanat per a la presumpta autora 16 anys de presó per un assassinat amb traïdoria i per a la presumpta còmplice vuit anys, mentre que l’acusació ha elevat les penes fins als 20 anys i els 10 anys de presó, respectivament.

La defensa de la presumpta autora material ha sol·licitat que la condemna sigui per lesions amb resultat de mort i no per homicidi ni per assassinat. Així, ha demanat que sigui castigada amb cinc anys de presó, amb els atenuants de reparació del dany (per haver consignat 62.000 euros) i per actuar sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

Pel que fa a l’advocat defensor de la presumpta còmplice, ha reclamat la seva lliure absolució, ja que considera que no va tenir cap participació en els fets.

Augmenten les queixes per l’oci nocturn a Femades
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram