Premis start-ups Cornellà

Membres de les empreses emergents reconegudes ahir a l’Auditori de Cornellà. Foto: Ajuntament

Ahir va tenir lloc a l’Auditori de Cornellà el lliurament dels guardons de la tercera edició dels Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que vol reconèixer les start-ups o empreses emergents més innovadores de l’àrea metropolitana.

En la categoria d’indústria 4.0, l’empresa guanyadora ha estat Cooling Photonics, que es dedica al desenvolupament de materials que refreden qualsevol superfície sense necessitar energia. En la categoria de comerç i turisme, l’escollida ha estat Re-pot Market, un supermercat en línia sense plàstics i amb tota mena de productes en envasos retornables.

En la categoria de dones, per la seva part, la millor empresa liderada per dones ha estat Virmedex, que dissenya i crea videojocs amb realitat virtual i intel·ligència artificial per a l’entrenament de professionals de l’àmbit de la salut.

D’altra banda, enguany s’ha estrenat el premi a la millor iniciativa empresarial en la categoria de sostenibilitat i descarbonització, i la guanyadora ha estat Jolt, ubicada a l’Hospitalet, que fabrica i comercialitza tecnologia d’elèctrodes activats per a la indústria verda de l’hidrogen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram