Una de les veus emergents de l’anomenat Neo Soul en castellà, Izah, inaugurarà el nou espai per a espectacles de petit format de l’Auditori el pròxim dijous 12 de novembre, on presentarà el seu últim treball, Now or never, un disc on es barregen el soul, el jazz, el blues i l’R&B i que dóna com a resultat una obra arriscada pel seu singular so.

El concert tindrà lloc a la nova Sala2.cat, la qual té l’objectiu de ser un reclam juvenil per a les nits dels dijous a preus reduïts. La idea és oferir als joves de la ciutat espectacles de diversos estils i disciplines. En principi, se n’oferiran dos cada mes, segons han informat els organitzadors.

El nou espai té una capacitat per a 133 persones i està dissenyat per acollir espectacles de qualitat de teatre, música, màgia i, fins i tot, circ.

Els preus oscil·len entre els 8 i els 10 euros i l’entrada inclou una consumició a La Fragua.

ELS PRÒXIMS ESPECTACLES
Izah actuarà el 12 de novembre a les nou de la nit i la programació d’aquesta temporada continuarà el 26 de novembre amb l’obra teatral Y tú… ¿quién eres?. El 10 de desembre serà el torn del clown i l’humor de la mà de El Metro.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram