Roda de premsa on van anunciar el congrés. Foto: DC

El partit Demòcrates de Catalunya (DC), creat per exdirigents sobiranistes d’Unió, celebrarà el seu congrés fundacional a l’Auditori el pròxim 7 de novembre, data que coincideix amb la fundació d’Unió.

Així ho va anunciar Antoni Castellà, portaveu i diputat electe de DC dins de la candidatura de Junts pel Sí (JxSí), en una roda de premsa celebrada al Centre cívic Vil·la Florida, a Barcelona.

Castellà va explicar que en el marc d’aquest congrés es debatrà la ponència dels estatuts de la formació i el manifest fundacional. A més, també s’escollirà el màxim organ executiu del partit. Castellà va assenyalar que, fins ara, tenen més de 1.700 voluntaris a tot Catalunya –el període per inscriure’s tancarà el pròxim 23 d’octubre–, que no vol dir “militants”, ja que el partit es finançarà amb les aportacions altruistes dels mateixos voluntaris.

Castellà va remarcar que DC pretén ser “un nou partit del segle XXI per a un nou Estat” i va reconèixer que, tot i no ser Unió, se senten “hereus de la Unió de l’any 1931”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram