mostra voluntariat

Una imatge de la mostra de l’any passat. Foto: Ajuntament

Descobrir què s’està fent a Cornellà en matèria de voluntariat i posar cara a les persones que dediquen part del seu temps a col·laborar en iniciatives solidàries i associatives. Aquesta és la voluntat de la mostra ‘Posa-li cara al Voluntariat’, que per segon any se celebra a Can Vallhonrat.

Té lloc el 5 de maig a la tarda, i aplega un bon nombre de carpes on cada entitat ofereix informació sobre les tasques que desenvolupa i els projectes socials i solidaris que porten a terme.

Música i exposicions

La fira, a més, comptarà amb activitats per amenitzar l’ambient, com ara l’actuació de Sara Uribe, un grup format per Óscar Covisa, Alberto Moga i Guillem Camí, que acompanyen la veu de Sara per produir un so més orgànic com a banda de pop, tot i que deixant espai a diferents estils musicals.

Per altra banda, a la fira es podran visitar les exposicions Posa-li cara al Voluntariat i Agafa el punt amb nosaltres, fes-te voluntari, que posen de manifest la importància d’aquesta tasca.

Les entitats participants

Amb tot, les entitats participants són: APRODICO, Associació Contra el Càncer de Cornellà, Botiga Solidària, Amics de la Gent Gran, Coordinadora contra la Marginació, Creu Roja Cornellà, Voluntariat per la llengua, Càritas, ADACC Cornellà, CCAR – Programa Català de Refugi (mentoria), Oncolliga, Llirka Virolai, Fundació Dependents, LECXIT, Corresolidaris & Barcelona Voluntària, APAECatalunya i Fundació Ajuda i Esperança.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram