biblioteca

Acte de descoberta de la placa commemorativa. Foto: Ins. Esteve Terradas

L’Institut Esteve Terradas va inaugurar a finals del novembre la biblioteca M. Carmen Brito, abans anomenada biblioteca Joan Salvat Papasseit. D’aquesta manera es vol fer un homenatge a M. Carmen Brito Ruiz, que va ser professora d’informàtica al centre educatiu des del 1998 fins al 2018, ocupant diferents càrrecs, com ara cap del departament d’informàtica i sotsdirectora de Formació Professional

A més, s’ha aprofitat per fer millores a l’equipament per convertir-lo en un espai “polivalent, modern i funcional”, destaquen des del consistori. La biblioteca disposa de prop de 200 metres quadrats i compta amb quatre zones diferenciades: d’estudi, l’aula Ateca -on es poden celebrar reunions en línia i el Club de Realitat Virtual celebra les seves activitats-, l’espai Àgora -també per celebrar reunions- i una zona multifuncional. Aquestes zones, de fet, poden ser separades quan sigui necessari amb uns panells mòbils que també poden fer funcions de pissarra.

Per tot plegat, el consistori destaca que no es tracta només d’un lloc que convida a la lectura on anar a consumir informació, sinó també d’un espai per crear-ne de nova.

Totes les taules tenen connexió elèctrica per treballar amb ordinadors i tots els elements són mòbils per facilitar la multifuncionalitat de la sala.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram