Blanca Portillo

Blanca Portillo i Icíar Bollaín en el rodatge de ‘Maixabel’. Foto: ACN

L’Auditori ja ha anunciat la seva temporada de tardor, la qual inclou figures capdavanteres de l’escena teatral, musical i de l’humor. Entre ells, els actors José Sacristán i Blanca Portillo, la qual va rebre el Goya a la millor actriu per la seva gran interpretació a la pel·lícula Maixabel. Portillo trepitjarà l’escenari de l’Auditori el 18 de novembre amb l’obra de teatre Silencio, una proposta de Juan Mayorga, que és un dels grans noms del teatre. Sacristán, per la seva banda, actuarà a Cornellà el 9 d’octubre amb l’obra Señora de rojo sobre fondo gris, una de les obres més conegudes de l’escriptor Miguel Delibes.

Tanmateix, la temporada de tardor de l’Auditori ja haurà començat abans, amb la posada en escena de Master Xof, amb Joan Pera, el 25 de setembre. El seguiran Rosa Andreu i Mercè Comes, que amb Vida de peix… sense espines! ens faran riure amb una comèdia basada en converses entre dues dones.

Més endavant, l’1 de desembre en concret, l’Auditori acollirà l’estrena de l’obra guanyadora del Concurs de Teatre Amateur, que se celebra anualment a la ciutat i que forma part del Cicle Emergents que impulsa el mateix Auditori per donar visibilitat als joves talents.

Els concerts i la música

La mateixa temporada de tardor de l’Auditori també comptarà amb altres noms de luxe. Coti obrirà el programa de concerts l’1 d’octubre, mentre que el dia 21 del mateix mes els alumnes de l’aula de saxofons del Centre Superior de Música Liceu pujaran a mostrar les seves habilitats a l’escenari de l’Auditori.

L’endemà, el periodista i presentador Manuel Fuentes encarnarà el seu estimat Bruce Springsteen a Mi vida con Bruce. Ja al novembre, dues dones importants de l’escena musical espanyola, Nena Daconte i Ana Guerra, interpretaran els seus èxits a l’Auditori, en concret els dies 12 i 26 d’aquell mes.

Per acabar, els musicals no faltaran a la seva cita. De fet, el 25 de novembre l’Auditori acollirà Barabana, de l’SDS Company, una obra fresca i alegre amb balls, música i històries de joventut.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram