Albiol candidata

Albiol dirigint-se als membres de l’assemblea local després de ser elegida candidata d’ERC. Foto: ERC Cornellà

ERC de Cornellà ja ha mogut fitxa de cara a les pròximes eleccions municipals, que tindran lloc d’aquí a un any. I és que l’assemblea local de la formació ha reelegit Raquel Albiol com a candidata a l’alcaldia.

Un cop escollida, Albiol, que liderava l’única candidatura presentada, va assegurar que cal una transformació en una ciutat on el PSC fa més de tres dècades que hi governa. “Vull liderar el canvi”, va expressar a l’assemblea.

Una feina “en equip”

Albiol va entrar com a regidora al Ple el 2015, i el 2019 va obtenir un dels millors resultats de la formació republicana a Cornellà des del retorn de la democràcia, consolidant-se com a principal força de l’oposició amb quatre representants. La candidata, a més, va destacar la feina en equip que ha fet que ERC hagi pujat en un municipi com Cornellà, més hostil a les tesis independentistes. “Jo només soc la cara més visible d’un projecte”, va afirmar Albiol, que té per davant la dura tasca d’escurçar distàncies amb un PSC que gaudeix d’una majoria absoluta personalitzada en l’alcalde, Antonio Balmón.

Tanmateix, Albiol apunta alt. “La meva voluntat és ser l’alcaldessa del segle XXI”, va assegurar, a l’hora que va fer una crida per convertir Cornellà en “el millor lloc per viure-hi”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram