La Veu Cornellà

La final del concurs es va celebrar a l’Auditori. Foto: Ajuntament

L’Auditori va ser l’escenari ahir de la gran final del concurs per a solistes de La Veu de Cornellà, que organitza l’Ajuntament. Finalment, les guanyadores del certamen han estat Paula Rodríguez -en la categoria d’adults- i Clara López -en categoria de joves-, que s’han emportat un premi de 500 euros cadascuna.

Pel que fa als podis de les dues categories, Ángela Prieto i Emma García han estat segona i tercera en Joves, mentre que Ana Deyes i Jordi Flores -que s’ha emportat el guardó especial del preferit del públic-, han completat el podi en Adults.

En aquesta edició del certamen han participat un total de 14 solistes -set a cada categoria-, que van superar les fases de selecció entre el mig centenar de candidats que es van presentar al concurs. Per la seva banda, el jurat ha estat format per experts musicals de la ciutat, com ara Levi Díaz -guanyador del concurs el 2019-, María del Mar Humanes -cantant d’òpera-, Enric Gavaldà -productor musical- i Ariadna Tortosa -exconcursant d’Operación Triunfo formada a la ciutat-.

Salt a la fama des de Cornellà

La primera edició que es va celebrar aquest concurs, l’any 2019, els guanyadors van ser Ruth Jové, en Adults, i Levi Díaz, en Joves. Des de Cornellà, Díaz va fer el salt a televisió, on va guanyar el talent show La Voz Kids, el qual li va permetre representar Espanya al darrer festival d’Eurovisió Júnior. Pocs dies abans de viatjar a París, Díaz va rebre Línia Cornellà en una entrevista en la qual va fer una repassada de la seva breu, però meteòrica, carrera i les expectatives per al certamen d’Eurovisió, a on acabaria 15è.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram