Una de les tapes servides durant les jornades. Foto: AGT

La tercera edició del Quinto Tapa ha estat tot un èxit i ha batut el rècord de racions servides, amb un total de 32.000 tapes, segons han informat fonts dels organitzadors.

En aquesta edició hi ha participat un total de divuit establiments del sector de la restauració de la ciutat, els quals han pogut mostrar al públic assistent els seus productes i han aprofitat per fer-ne promoció.

Durant el Quinto Tapa s’ha promogut el producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb la finalitat de fer difusió de la restauració local i dels aliments de qualitat i autòctons.

El Quinto Tapa ha estat organitzat per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i ha comptat amb el suport del Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç, i la col·laboració de l’Ajuntament.

Durant les jornades els restauradors participants competien per assolir diversos premis. Cruz Ibérica ha estat el guanyador del premi a la tapa més popular per tercer any consecutiu, amb la tapa Tomàquet Ibèric, un fals tomàquet farcit de presa ibèrica confitada amb poma i crema de formatge, amb salsa de verdures i quatre formatges, amb gaspatxo verd i encenalls d’ibèric. També es va premiar el millor cambrer, que ha estat per a Fernando, del Cuarta 2.0.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram