Piscina Saló Immersió

La piscina és tot un referent del saló. Foto: Twitter (@mdivingshow)

La fira de busseig més important del país tornarà a la Fira de Cornellà els pròxims dies 1, 2 i 3 d’abril. Enguany la fira ofereix una novetat, i és que serà la primera vegada que s’emeti en directe per streaming. Amb la col·laboració de Brave Divers, l’esdeveniment es podrà seguir a distància a qualsevol part del món.

De moment han confirmat la seva assistència una setantena d’expositors. I és que aquest esdeveniment compta com cada any amb el suport de fabricants, distribuïdors, escoles i centres de busseig, federacions o agències de viatges, entre altres. D’aquesta manera, la fira es vol consolidar com una plataforma de llançament de les últimes novetats del món del busseig, tant per als novells com per als professionals.

8.000 metres quadrats

Pel que fa al recinte, hi haurà 8.000 metres quadrats destinats a tot allò relacionat amb el busseig, però també s’oferiran activitats com ara la ja famosa piscina climatitzada, on qualsevol visitant podrà fer les seves primeres immersions amb l’ajuda d’instructors. En aquesta línia, la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) tornarà a organitzar tallers d’apnea, una disciplina que suma cada any més practicants.

De fet, està previst que hi participin esportistes professionals que ho practiquen perquè expliquin en què consisteix aquesta pràctica.

Activitats diverses

Per altra banda, hi haurà una sala de conferències en la qual s’impartiran xerrades a càrrec d’experts d’alt nivell que aprofundiran en el present i el futur del sector del busseig.

Finalment, els visitants també podran gaudir d’exposicions, gràcies a la col·laboració de l’Associació Espanyola d’Història del Busseig (HDSES). A més, es tornarà a comptar amb la presència de Fotovideosub, amb un concurs de fotografia i vídeo submarí.

Amb tot, el Mediterranean Diving Show tornarà a la normalitat després de la suspensió que va patir l’any passat a causa de la pandèmia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram