Quina

La quina del dia 11 de desembre va ser un èxit. Foto: Cornellà Actitud

Ser de Cornellà és una actitud. Un tarannà de solidaritat i d’ajuda al veí que ho està passant malament. Amb aquest esperit va néixer, en plena pandèmia, el col·lectiu Cornellà Actitud, que de cara a Nadal està preparant una campanya que vol centrar-se en la gent gran. “Són persones vulnerables i, sovint, les que menys demanen”, assenyala a aquesta publicació Valle Álvarez, presidenta de Cornellà Actitud. Si l’any passat van ajudar la Botiga Solidària, el banc d’aliments local, enguany han decidit centrar els seus esforços a recollir fons per ajudar els avis.

La seva voluntat és comprar i fer un repartiment de productes bàsics entre persones majors de 70 anys que passin alguna dificultat. Per fer-ho han col·laborat amb el departament de Serveis Socials municipal, que els han ajudat a buscar les persones que més ho necessiten.

El repartiment està previst que es faci abans de Reis. Mentrestant, Cornellà Actitud està recaptant fons per aconseguir recursos i poder així aconseguir com més productes millor.

Sense anar més lluny, el dia 11 van celebrar una quina solidària a la Sala Padró, on van sortejar productes dels comerciants, entitats i clubs esportius locals, que han cedit el que han pogut per a la causa. “Si no hagués estat per ells, poc podríem haver fet”, reconeix Álvarez, que s’emociona a l’hora de parlar de la “meravellosa acollida” de veïns i botiguers, que s’han bolcat amb la campanya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram