Pintades seu Ciutadans

Alguna de les pintades a la façana de la seu. Foto: Cs Cornellà

La seu de Ciutadans a Cornellà va tornar a ser malmesa a principis de mes amb pintades amenaçadores de l’organització independentista Arran, vinculada a la CUP. “Fora els feixistes dels nostres barris”, “guerra per la terra” o “visca la Terra Lliure” van ser algunes de les pintades que els vàndals van guixar a la façana de la seu dels taronges.

El portaveu de Cs a Cornellà, Daniel Martínez, va lamentar els fets i va dir que aquests missatges intimidatoris, un dels quals fa referència a l’organització armada independentista Terra Lliure, tenen l’objectiu “d’acoquinar i fer callar una part dels ciutadans”. “És un clar atac a la llibertat política i a la democràcia”, va afegir Martínez.

“Acte feixista”

Des de la formació taronja van titllar l’atac, que hauria tingut lloc al voltant de les nou de la nit, “d’acte feixista”. Martínez, en aquest sentit, va assegurar que no retrocedirien “ni un mil·límetre en la defensa de la democràcia a Cornellà i a qualsevol poble de Catalunya on hi hagi un representant de Cs”.

No és la primera vegada que la seu de Cs a Cornellà pateix un acte d’aquestes característiques, sent l’any 2017 el més intens quant a pintades intimidatòries.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram