concurs la veu de cornella

Una de les finalistes de l’edició que es va celebrar el 2019. Foto: Ajuntament de Cornellà

Els participants de la primera edició del concurs ‘La Veu de Cornellà’ van presentar el disc que han gravat en un concert que va omplir l’Auditori de Sant Ildefons. Respectant els aforaments màxims i les mesures de seguretat per evitar contagis, els espectadors que divendres 2 de juliol a les set de la tarda van anar fins a aquest espai cultural van poder gaudir de les set cançons individuals que van cantar els guanyadors de cada categoria.

A més, també es va interpretar una vuitena cançó en què tots els guanyadors canten col·lectivament. La pista ha estat composta expressament per aquest CD pel productor musical i impulsor del concurs local, Òscar Larios. El disc és una recopilació de les diferents cançons que els guanyadors del certamen van cantar durant la primera edició del concurs, que es va celebrar el 2019, abans de la pandèmia. Per als que van tenir la sort de poder gaudir del concert en directe, també van rebre un regal, ja que els van entregar el disc promocional amb les vuit cançons que els guanyadors del concurs van cantar sobre l’escenari de l’Auditori.

Per als que no hi van poder anar i vulguin escoltar totes les cançons, poden accedir a la web de l’Ajuntament per descarregar-se-les. Per altra banda, Òscar Larios va explicar a Ràdio Cornellà que ja estan treballant per celebrar la segona edició del concurs, amb l’objectiu que tot arrenqui de nou abans de finals d’any.

Una carrera que continua

Però el camí que molts artistes van començar al concurs ‘La Veu de Cornellà’ no es va acabar aquí. Per exemple, la guanyadora de la categoria d’adults, Ruth Jové, ha participat en diferents concursos televisius com ‘La Voz’ o ‘Operación Triunfo’, on va arribar a les semifinals dels càstings.

Levi Díaz és l’altre cantant que està guanyant protagonisme als concursos de cant televisius. Després de guanyar la categoria de joves i el premi al concursant més carismàtic del certamen local, divendres 23 disputarà la final de l’edició d’enguany de ‘La Voz Kids’, on lluitarà per guanyar el concurs musical.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram