Més de la meitat dels veïns i veïnes de Cornellà ja han rebut la primera dosi de la vacuna. Foto: Jordi Marsal/ACN

L’Ajuntament de Cornellà ha posat en marxa una campanya per impulsar la vacunació entre els veïns i veïnes de la ciutat. El consistori ha editat díptics informatius perquè les persones majors de 16 anys que encara no s’han vacunat ho facin. Per això recorden que l’objectiu és assolir la immunitat de grup. Aquesta campanya arriba quan les dades de contagi s’han tornat a disparar, sobretot entre els més joves, també per l’expansió de la variant delta.

El consistori recorda que per demanar cita per vacunar-se es pot fer a través de la web vacunacovidsalut.cat. També es pot anar al centre de salut o demanar informació a través del telèfon 061 de la Generalitat. Tot i la campanya, les dades confirmen que a finals de juny ja hi havia la meitat dels veïns de Cornellà que havien rebut la primera dosi. De fet, un 45% de la població de la ciutat ja havien rebut la pauta completa.

La Fira de Cornellà continua sent un dels principals punts de vacunació de Catalunya. De mitjana, les infermeres que hi treballen han injectat unes 30.000 dosis de les diferents vacunes a la setmana. Tot i el bon ritme de vacunació, el risc de rebrot s’ha disparat i ara mateix se situa a 1.736 punts.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram