El Cornellà jugarà dues finals davant del seu públic. Foto: UEC

Ja no hi ha marge per a l’error. A tres jornades per al final del campionat, la UE Cornellà continua a la zona baixa de la classificació del grup 3 de Segona Divisió B i, per tant, els homes de Jordi Roger han d’afrontar cada un dels partits com si fos una final. València Mestalla, Alcoià i Lleida Esportiu seran els rivals dels baixllobregatins.

A més, el filial che –el pròxim rival, catorzè a la taula– i l’equip de la Terra Ferma –tercer i amb serioses possibilitats de pujar a Segona A– hauran de passar pel Municipal de Cornellà, que s’ha de convertir en el dotzè home per donar alè als seus. Diumenge 10 de maig, els verds hauran de visitar el Camp Municipal El Collao. Els darrers partits dels homes de Jordi Roger conviden a creure en la permanència.

UN REFORÇ CONTRASTAT
El passat 19 de març, el Cornellà anunciava el fitxatge de Toni Doblas, exporter de Betis, Saragossa i Nàpols, entre d’altres. El sevillà estava sense equip després d’haver rescindit el seu contracte amb l’HJK d’Hèlsinki, i després d’estar-se entrenant amb l’equip durant les primeres setmanes de març, va signar fins a final de temporada. La seva experiència, tant a Primera Divisió com a altres lligues, ha d’ajudar el club a assolir l’objectiu de la salvació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram