Els membres de la Creu Roja de Cornellà, l’entitat que oferirà aquest servei. Foto: Creu Roja Cornellà

Les persones amb mobilitat reduïda de Cornellà podran demanar a la Creu Roja que les acompanyi a votar el 14 de febrer. Aquelles persones que necessitin transport per anar al seu col·legi electoral el dia de les eleccions al Parlament de Catalunya, l’entitat els hi oferirà aquest servei gratuït.

Creu Roja posa a disposició de la ciutadania aquest servei pensant, sobretot, en les persones vulnerables. El servei vol ajudar a aquelles persones que no tinguin familiars que els puguin acompanyar o que no tinguin els mitjans per desplaçar-se. S’acompanyarà a persones amb malalties, discapacitats o mobilitat reduïda i, un cop exercit el vot, se’ls tornarà a casa seva.

El servei es pot demanar a través del Centre d’Operacions de Creu Roja, al telèfon 704 20 22 24 o al correu [email protected], o al telèfon de Creu Roja de Cornellà, que és el 93 474 14 12. També tenen el correu electrònic [email protected]. L’últim dia per sol·licitar aquest servei és dilluns de la setmana que ve, 8 de febrer.

Cal tenir en compte que, per evitar aglomeracions i vetllar per les mesures de seguretat per evitar contagis durant el 14 de febrer, en aquestes eleccions hi haurà més col·legis electorals en llocs diferents. Per això, la ciutadania ha de revisar bé on ha d’anar a votar perquè pot ser que no li toqui on ho fa habitualment.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram