L’Ajuntament de Cornellà trasllada el campament del Mag Maginet al recinte de la Fira de Cornellà. Foto: Ajuntament

El coronavirus ha obligat a prendre mesures excepcionals a les tradicions nadalenques de Cornellà. Per tal d’evitar aglomeracions que puguin provocar un augment dels contagis, un dels canvis més importants serà la nova ubicació del campament del Mag Maginet.

Així doncs, tots aquells que vulguin visitar el Mag Maginet, aquest any l’hauran d’anar a veure al recinte de la Fira de Cornellà. Allà és on instal·larà el seu Campament Oriental, en comptes del tradicional espai del parc de Can Mercader que feia servir fins ara. A més, també es podrà visitar durant més dies, ja que començarà a rebre infants el dia 28 de desembre i estarà obert el 29 i el 30, així com l’1, 2, 3 i 4 de gener.

Tots aquells que hi vulguin anar han de demanar una invitació de franc a la web d’Entrades Cornellà a partir del 15 de desembre.

A més, aquest any no hi haurà la tradicional cavalcada de la Nit de Reis. El format canviarà i seran els infants els que podran passejar per davant de ses majestats els Reis d’Orient i tot el seu seguici, que s’instal·laran a l’Avinguda del Maresme. Des de les sis de la tarda i fins a les nou del vespre, els nens i nenes els podran veure i saludar-los a distància.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram