Fernando Carrera Ciutadans PSC

Fernando Carrera és actualment assessor del PSC i adjunt a la delegació a Ciutat Vella. Foto: ACN

Fernando Carrera, que a les eleccions municipals del 2019 va formar part de la candidatura de Barcelona pel Canvi de Manuel Valls, ha renunciat a l’acta de regidor que li pertocaria després de l’adeu de la cap de files de Ciutadans, Luz Guilarte al·legant, que des de fa dos anys està compromès amb el PSC. Actualment, treballa d’assessor del grup municipal socialista i és adjunt a la primera secretaria del partit a Ciutat Vella.

Carrera tenia l’opció de recollir l’acta i convertir-se en regidor no adscrit. D’aquesta manera fins i tot hauria pogut donar suport als socialistes, però ha declinat fer-ho per no ser considerat un “trànsfuga”. “No tot s’hi val. Això no és un joc de cadires”, deia ahir en una roda de premsa a la seu del PSC. Els vots que li donarien l’acta, va afegir, corresponen a un projecte polític del qual ja no forma part. “El meu projecte es diu PSC, avui, demà i sempre”, va sentenciar.

Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de Barcelona, ha agraït públicament la decisió de Carrera. “Defensem el joc net i rebutgem el transfuguisme. Gràcies per aquest gest que t’honora i dignifica la política”. Collboni ha aprofitat per reivindicar que el PSC vol “guanyar les eleccions municipals vinents omplint les urnes de vots dels ciutadans, no gràcies a la crisi de Ciutadans”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram