guanyadors panettone 2022

Els dos guanyadors del millor panettone clàssic i el millor panettone de xocolata de tot l’estat. Foto: @gastronomicfbcn

Una de les postres que no poden faltar a la ‘pretemporada’ de Nadal i durant el mateix Nadal és el panettone el qual tot i ser un dolç d’origen milanès s’ha fet un lloc a la taula per aquestes dates. Cada cop n’hi ha de més varietats, però els que triomfen sempre són els tradicionals i els de xocolata.

En el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que s’ha celebrat a la Fira de Montjuïc, s’ha donat a conèixer els guanyadors del Concurs Millor Panettone Artesà d’Espanya 2022. Els dos guanyadors tenen marca barcelonina.

Millor clàssic de fruites i de xocolata

El concurs, organitzat per l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, ha anunciat que el guanyador en la categoria de panettone clàssic de fruites és el forner Daniel Jordà, de la pastisseria Panes Creativos. El local es troba a la plaça de Garrigó, 5 de Barcelona.

D’altra banda, el premi al millor panettone de xocolata ha estat per la proposta del xef pastisser i soci fundador de l’escola i pastisseria L’Atelier Barcelona, Eric Ortuño. El seu establiment de venda està al carrer de Viladomat, 140.