Toni Roig

El pastisser Toni Roig. Foto: La Colmena

Si hi ha un dolç que no pot faltar a la taula durant Nadal és el torró. És per això que aquest any el Gremi de Pastisseria de Barcelona va convocar la primera edició del concurs Millor Torró Artesà de Crema Cremada de l’estat.

Al concurs s’han presentat fins a 52 dolços de tot l’estat i, entre tots ells, el guanyador ha estat el torró elaborat pel pastisser Toni Roig, encarregat de fer tots els dolços tradicionals de la històrica pastisseria La Colmena de Barcelona.

Els participants han presentat al jurat quatre tauletes de torró artesà de crema cremada elaborats amb ametlla, rovell d’ou, làctics (opcional), sucre i aromatitzants. El jurat estava format per pastissers de renom: Lluc Crusellas, Elies Miró i Albert Díaz.

La Colmena, una de les pastisseries més antigues de Barcelona

La pastisseria La Colmena és un històric comerç situat al barri Gòtic que es va fundar l’any 1849 amb el nom de Ca l’Abella. L’any 1927, la pastisseria va passar a mans de la família Roig, actuals propietaris de l’establiment que es troba a la plaça de l’Àngel.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram