Taula sopar Nadal

Foto: Pexels

Si el dinar o el sopar de Nadal d’aquest any es fa a casa teva, hi ha moltes maneres de decorar la taula amb pocs diners perquè es vegi bonica i creativa. No és necessari que gastis molts diners: segur que amb coses que ja tens a casa pots fer que la taula faci goig. Aplica aquestes idees:

  1. Canyella. Una manera creativa de decorar la teva taula és col·locant al tovalló un tros de canyella. Si vols, pots posar-hi també una flor natural.
  2. Ninot de neu. Hi ha moltes maneres de crear un ninot de neu amb els teus plats. Fins i tot pots fer servir el tovalló o retalls de roba per donar-li forma.
  3. Bastons de caramel. Pots col·locar aquests dolços de caramel típics de Nadal sobre el plat, posant el nom de qui seu en cada lloc.
  4. Garlanda. Si t’ha sobrat una garlanda de l’arbre de Nadal, pots posar-la sobre la taula per vestir-la més.
  5. Mini arbres. Si tens ‘mini’ arbres de Nadal, deixa que siguin les estrelles de la teva taula.
  6. Galetes. Una altra manera de decorar la teva taula de Nadal d’una manera creativa, fàcil i barata, és cuinant galetes que puguis col·locar sobre el plat.
  7. Copes. Agafa algunes copes de vi, col·loca-hi espelmes o esferes, i fes-les servir com a adorn de centre de taula. Hi donaran vida.
  8. Tovallons. Busca un tutorial a Youtube per veure com doblegar el teu tovalló blanc, vermell o verd en forma d’arbre de Nadal, i afegeix-li una branca de canyella com a tronc.
  9. Bombons. Són una bona manera de decorar la teva taula. Pots posar-los de centre de taula o un en cada plat.
  10. Boles. Si et van sobrar algunes boles de l’arbre, poden servir-te per decorar la  taula per a Nadal, posant a cadascuna el nom del comensal.

Si fas servir la imaginació, la taula quedarà perfecte aquest Nadal.

Mujerde10.com, AMIC – Tot Sant Cugat