Gerard Moreno

El davanter celebra el gol que va marcar. Foto: VCF

Ser futbolista i del Vallès és, darrerament, sinònim d’èxit. L’últim exemple és el del perpetuenc Gerard Moreno, que ahir a la nit va proclamar-se campió de l’Europa League amb el seu equip, el Villarreal, marcant a més en la final que el conjunt castellonenc va guanyar, a la tanda de penals, contra el Manchester United (1-1, 11-10 en els xuts des dels 11 metres).

“Guanyar d’aquesta manera és increïble, estem molt orgullosos. És la recompensa a una gran feina”, va dir el davanter, que va avançar el seu equip rematant, amb la cama dreta, una centrada a pilota aturada de Dani Parejo al minut 29 de la primera part.

Els anglesos empatarien al primer tram del segon temps, i ni durant la resta d’aquesta segona meitat ni a la pròrroga hi hauria més gols. Moreno, a més, va transformar el seu penal.

D’aquesta manera, el de Santa Perpètua viu el seu segon gran moment d’aquesta setmana, després que dilluns fos inclòs a la convocatòria de la selecció espanyola per a l’Eurocopa.