Foto: DCortezPhotography / Pixabay

Hi ha poques persones a qui no agradi una bona hamburguesa: una burguer amb carn de qualitat, combinacions originals (o clàssiques!), i unes bones patates d’acompanyament. Tot això, amanit amb bona companyia, és una experiència que fa les delícies de quasi tothom. Una tradició gastronòmica importada però que no deixa de tenir el seu toc local, i la personalitat pròpia del restaurant o bar que l’elabori. A Barcelona hi ha una oferta variada d’hamburgueseries i no sempre és fàcil escollir quina és la millor hamburguesa.

Segurament per això el concurs The Champion’s Burguer s’ha proposat el repte de trobar quina és la millor hamburguesa d’Espanya, amb un sistema que inclou vot del públic. I ja hi ha podi de la fase de Barcelona: de les participants que tenen seu a Barcelona, “La Manuela” i “Umami” són les millors dins de les que tenen seu a Barcelona. Les tens ben a prop: te les perdràs?

Les millors hamburgueses de Barcelona

  1. La Manuela, de Soda Bus (un dels bars més originals de la ciutat) – Carrer d’Aribau, 125
  2. Umami, de The Ranch Smoke House – Ronda Universitat, 20

La Manuela és una hamburguesa feta amb pa de brioix de patata, dues hamburgueses de vedella, formatge provolone fumat, mermelada de bacó, maionesa de xistorra, ceba caramelitzada de Ratafia by Alquimia i escorces de porc cruixent. Es pot degustar a Soda Bus, un local molt ben ambientat, i que té un autobús anglès al mig del bar.

Per la seva banda, Umami és una hamburguesa de carn de xuleta madurada, costella fumada de porc duroc, salsa barbacoa kimchi, cruixent de bits, relish de ceba, cogombret i bacó, formatge chedar i bacó fumat cruixent. La clau de The Ranch Smokehouse és que es dediquen, tal com expliquen “profundament” al procés de fumat, i aquesta és una proposta que gira entorn d’un sabor asiàtic amb els tons propis del fumat.

La Manuela representarà Barcelona en la final estatal. Aprofita i sigues un dels primers de provar aquestes burguers un cop ja han estat coronades amb el premi!

Top braves Barcelona: aquestes són les millors del teu districte
WhatsAppEmailXFacebookTelegram