Harry Potter Exhibition

L’exposició es pot visitar fins l’abril del 2024. Foto: Harry Potter: The Exhibition

A partir d’avui, el Port Vell de Barcelona s’omple de màgia, criatures fantàstiques i activitats per aprenents de mags i magues amb Harry Potter: The Exhibition, la mostra immersiva més completa de la saga. Si ets fan d’aquest jove mag i el món de Hogwarts no pots deixar escapar aquesta oportunitat. Això sí, aquest cap de setmana, no només hi ha màgia a la capital sinó que també hi trobem molta cultura i art. La ciutat continua acollint el Barcelona Districte Cultural amb tot un seguit d’espectacles que se celebren per tota la metròpoli. A més, el Palau de la Música Catalana celebrarà, aquest diumenge, la seva tradicional jornada de portes obertes.

D’altra banda, els barris del districte barceloní de Sant Martí han tingut un novembre ple de Festes Majors, que arriben a la seva fi el dia 19. A més, Barcelona continua oferint una exposició sobre dinosaures on podràs veure la rèplica del dinosaure més gran conegut fins al moment.

Aquest cap de setmana, la cosa va de festes i és que a Montornès ja han posat en marxa les Festes de Tardor, que venen carregades d’actes. No es queda enrere Castellví de Rosanes amb la 3a edició de la Fira de la Tardor i els productes de proximitat. Per la seva banda, Collbató celebra un any més el Festival Amadeu Vives per recuperar la figura del compositor collbatoní. Per acabar, Granollers continua celebrant aquest cap de setmana la setena edició del Festival Panoràmic.

Llista dels plans

A continuació et deixem un recull amb tota la informació sobre les activitats que se celebren aquest cap de setmana:

WhatsAppEmailXFacebookTelegram