Artadi

Artadi, visiblement emocionada, durant la compareixença en què va anunciar que deixava la política. Foto: ACN

La que va ser portaveu de Junts per Catalunya i que havia de ser la candidata dels independentistes a Barcelona, Elsa Artadi, torna a l’escena mediàtica catalana.

Segons ha informat Foment del Treball, Artadi s’incorporarà, juntament amb Josep Maria Guinart, Toni Isac i Laura Pellisé, a l’equip de consellers de la Presidència de l’organització que agrupa l’empresariat català.

Des de Foment assenyalen que la funció dels consellers és assessorar i fer propostes concretes per a les accions que porta a terme l’entitat. Així mateix, el càrrec no serà remunerat.

Adeu a la política

Artadi va anunciar que abandonava la política el passat 6 de maig en una compareixença celebrada a l’Ajuntament de Barcelona. Ho va fer entre llàgrimes i donant a entendre que la seva renúncia tenia relació amb una situació de malestar psicològic personal. “No puc més, no tinc l’energia per seguir, no em sento amb forces per continuar”, va dir.

L’anunci posava fi a una carrera política de primer nivell de més d’11 anys que va començar de la mà d’Andreu Mas-Colell.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram