Barcelona

El 14% de la població de Barcelona pensa que la inseguretat és el principal problema de la ciutat. Foto: Albert Cadanet/ACN

Com ja ha succeït en altres ocasions, la inseguretat és el problema que més preocupa els barcelonins. Així ho ha demostrat l’últim Baròmetre Semestral de la ciutat.

Segons aquest estudi basat en 808 entrevistes, el 14% dels habitants de la ciutat citen la inseguretat com la seva principal preocupació. Això suposa un increment de l’1,6% respecte del baròmetre passat.

És menys tranquil·la la ciutat avui dia? La inseguretat és un terreny pantanós. Les dades mostren que no hi ha un creixement dels delictes, que des de fa anys es mantenen en nombres similars.

Les altres preocupacions

Els ciutadans de la capital catalana consideren que la gestió política municipal és la segona de les seves preocupacions, amb el pitjor resultat des del desembre del 2015. Un 8,4% esmenta aquesta problemàtica.

En tercera i quarta posició, empatats amb un 8,1%, hi ha l’atur i les condicions de treball i l’accés a l’habitatge.

Altres problemes que també han mencionat els habitants de la capital catalana són la neteja (6,5%), els problemes econòmics (5%), el turisme (3,9%) i la contaminació i el medi ambient (3,7%).

WhatsAppEmailXFacebookTelegram