Vaig conèixer la gent d’Ara Mollet el 2011. Amb 14 anys vaig començar a militar a les Joventuts d’Esquerra Republicana, un any de municipals. Aquí a la ciutat, la candidatura es deia Ara Mollet-Esquerra, ja que començaven amb aquest projecte d’obertura cap a la ciutadania. Al principi només coneixia l’Oriol López, el candidat, però de mica en mica vaig anar coneixent tota la gent que treballava darrere d’Ara Mollet.

Durant aquell temps amb les JERC treballàvem molt en la causa a nivell nacional i sobretot a través de la secció comarcal del Vallès Oriental. Pel que fa a l’àmbit municipal però, sempre hem anat de la mà de la gent d’Esquerra. Ells m’han ensenyat, m’han donat suport i han tingut sempre en compte el grup de joves que teníem.

Als 18 anys ja em vaig presentar a la candidatura d’Ara Mollet com a candidata de les JERC Mollet. Tot i així, pocs mesos més tard ja vaig començar a militar a Esquerra Republicana. I va ser tan sols perquè a l’haver pogut conèixer millor la seva gent i la seva feina, volia formar-ne part.

De tota manera, no és perquè porti vinculada des de fa temps al projecte local que dono suport i formo part d’aquesta candidatura. Sempre cal anar pensant i reflexionant sobre el que un mateix fa o a què dona suport. Fruit d’aquesta reflexió crec que l’equip humà d’aquest projecte és el que millor pot representar com és aquesta ciutat.

Podria parlar de molts àmbits en els quals es fa feina i on estan presents. Però jo, com a dona jove de la candidatura, valoro que sigui la gent d’Ara Mollet la que tenim al costat. Aquells que saben que el jovent serem el futur, però que també hi som en aquest present. Començo a pensar i veig la participació que van tenir a la Festa Major popular de fa dos anys, recordo l’esforç i el gran suport cap al jovent que vam participar en la jornada històrica de l’1 d’octubre, o la presència i suport davant de la mobilització de la ciutat sencera el passat 8 de març.

Però és que la llista de motius encara no acaba, i cada dia estic més convençuda que la possibilitat de canvi a la ciutat no va lligada a cap altre moviment que no sigui el grup d’Ara Mollet.

Espero que a vosaltres, quan reflexioneu, us passi el mateix que a mi.