Catalunya necessita urgentment un Govern que governi per a tots els catalans. La situació ara ja s’ha convertit en insostenible. No hi poden haver més dilacions.

Madrid ho boicoteja tot, com sempre. Es creuen imperials. Soraya Sáenz de Santamaría es pensa que és l’emperadriu Sisí. S’han equivocat en tot. Nosaltres també en algunes coses. Ho hem de reconèixer i avançar, però els de la capital ibèrica segur que han quedat vacunats respecte al tema de Catalunya.

Crec que el president Puigdemont en aquests moments s’està equivocant. La millor solució per a Catalunya i per a ell seria elegir un president al Parlament, que fos el president executiu, i que ell fos nomenat conseller en cap. Res no ho impedeix i podria des de Brussel·les fer una activitat exterior i interior bona per a tots.

És una fórmula senzilla, que no podria ser objecte d’impugnació, almenys aparentment. No es prescindeix de Puigdemont, ens permet restituir el govern i avançar.

Ser conseller en cap crec que és un bon estatus per a ell i per als catalans que no volem pas prescindir de la seva presència i autoritat política.

Escolteu el poble que el poble és savi.