El 31 de març passat, el meu fill es va fer mal al genoll dret. Vàrem anar a urgències a l’Hospital de Granollers, li van fer una radiografia i no tenia res trencat. Ens van enviar al metge de capçalera, que ens va derivar al traumatòleg. Aquest li va prescriure una nova radiografia perquè així ho diu el protocol i perquè les radiografies d’urgència no es registren a l’historial clínic.

Entre visita a l’Hospital de Granollers, metge de capçalera, traumatòleg, radiografia i traumatòleg han passat quatre mesos, i estem al mateix punt de sortida del 31 de març a l’Hospital de Granollers: pèrdua de temps per part de tothom i recursos mal aplicats per repetició. Però això no s’acaba aquí. En l’última visita al traumatòleg, aquest mes d’agost, li prescriu una ressonància per al 28 de febrer del 2020.

Anem a la privada a fer la ressonància i la portem al traumatòleg, li prescriu que s’ha d’operar perquè té el lligament creuat anterior trencat i una part del menisc. Les proves per a l’operació les hi donen per al juliol de l’any vinent, això vol dir que l’operació no li faran fins al Nadal del 2020, com a mínim. Una vergonya. Crec que a l’Hospital de Mollet hi ha molt mala organització, que és molt diferent que parlar de manca de recursos (això seria un altre tema).

Confio plenament en la sanitat pública. No obstant això, cada dia més l’atenció sanitària s’està convertint en un lloc per a persones que disposin de molt temps o bé persones que tinguin una malaltia molt greu. La resta ens veiem abocades a la sanitat privada. Penso que no hauria de ser així: un servei ràpid, organitzat i efectiu milloraria el funcionament de l’Hospital.

És necessari que hagi d’esperar 7 mesos per fer la ressonància? I després per a l’operació un any i mig? No és de rebut, alguna cosa no funciona. El meu fill no pot buscar-se feina fins d’aquí a dos anys, com és possible!

M’agradaria que els directius de l’Hospital de Mollet oferissin a la ciutadania alguna resposta a aquesta problemàtica, que suposo que pateixen moltes persones.