Un fotograma d’un dels vídeos difosos de la baralla. Foto: Youtube

Tres persones van resultar ferides -dues per arma blanca i una atropellada- durant una batalla campal al barri molletà de Plana Lledó. La baralla va tenir lloc dissabte passat a la matinada, entre els carrers Miguel de Cervantes i Borrell. La multitud de participants i la violència de la disputa va causar un gran rebombori que va alertar la majoria de veïns del barri.

En un vídeo difós a través de les xarxes socials, es poden veure diversos individus armats amb pals i navalles i un cotxe intentant atropellar altres participants de la baralla que anaven a peu. De fet, el vehicle va arribar a derrapar i circular contra direcció fins a envestir un dels individus ferits.

Des de diversos mitjans apunten que el veritable motiu de la lluita entre ambdós grups va ser el control del tràfic de droga a la ciutat. Tot i això, oficialment encara no es coneixen les causes de la disputa i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar els participants. A banda dels agents del cos policial català, també hi van intervenir membres de la Policia Local de Mollet i serveis sanitaris del SEM.