Imatge d’arxiu d’un dels avions de l’aerolínia. Foto: Ethiopian Airlines

El granollerí Jordi Dalmau va ser una de les víctimes mortals de l’accident que va patir un avió de la companyia Ethiopian Airlines diumenge a la capital d’Etiòpia, Adis Abeba. Dalmau va agafar aquest vol per motius professionals, ja que treballava a la seu de Madrid de l’empresa internacional Almar Water Solutions.

El granollerí era enginyer químic i desenvolupava la seva professió en aquesta companyia que es dedica a gestionar i dissenyar infraestructures d’aigua com depuradores, potabilitzadores o dessaladores.

Segons va publicar El 9 Nou, la firma va començar a treballar al desembre de l’any passat a Kènia, on estava instal·lant una planta dessaladora de gran capacitat. Aquest fet justificaria que el granollerí estigués al vol que feia el trajecte entre Kènia i Etiòpia. Alma Water Solutions va publicar a les xarxes socials aquestes paraules per recordar Dalmau. “Jordi, et trobarem a faltar, agraïm l’amistat que vas compartir amb nosaltres i el teu treball dur. Descansa en pau”.

A més, l’empresa i l’ambaixada d’Espanya a Etiòpia es van posar en contacte amb la família granollerina de la víctima per tal d’expressar el seu condol.

Dalmau va ser l’única víctima catalana i la segona espanyola dels 157 passatgers que diumenge viatjaven a l’avió d’Ethiopian Airlines, el qual es va estavellar per motius que encara es desconeixen.