El Celler del Jabugo

Imatge d’arxiu de l’establiment. Foto: El Celler del Jabugo

El restaurant El Celler del Jabugo obria l’any 2003 com el primer de la ciutat especialitzat en productes ibèrics. Ara, però, després de vint anys i d’haver-se convertit en un referent de Granollers, ha abaixat la persiana per sempre, ja que dissabte donava el seu últim servei.

“Hem compartit moments meravellosos, però també moments de pors, nervis i angoixes per un present ferotge i un futur incert”, diuen en un comunicat. Segons detallen des de l’establiment, tot i sobreviure a la crisi del 2008 i a la de la covid-19, “el desgast ha estat enorme, tant en l’àmbit físic com psíquic i comercial”. “Per això no hem pogut continuar endavant”, afegeixen.

Agraïts amb la ciutat

Després d’aquesta llarga trajectòria a la ciutat, des del restaurant han agraït els anys de confiança a tots els seus clients. “Ha estat molt bonic, gràcies”, conclouen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram