Una imatge de com serà el nou centre d’Amazon. Foto: Lluís Sibils / ACN

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha anunciat aquesta setmana que ha impugnat la llicència d’obres per a la creació del nou centre logístic d’Amazon a Barberà del Vallès. Concretament, el consistori ha presentat un recurs contenciós administratiu contra la resolució de l’Ajuntament de Barberà, que atorgava la llicència d’obres a Amazon per a la nova nau de Can Rabella.

El consistori perpetuenc assegura que el procés per construir l’espai del gegant del comerç electrònic “no ha tingut en compte els importants impactes que pot causar aquesta nova activitat en la mobilitat de la carretera B-140 i l’AP-7”. L’Ajuntament considera que cal analitzar entre municipis i Generalitat les conseqüències que l’augment de trànsit generarà en aquestes vies, “ja saturades en l’actualitat en hores punta”, segons el consistori.

D’altra banda, també s’ha pronunciat al respecte l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. Per a Garcia, la seva posició és “favorable a la instal·lació d’empreses i activitats en el territori”, però “cal complir condicions que evitin l’afectació de la mobilitat que està esdevenint un factor de creixent dificultat”. L’alcaldessa ha remarcat que el darrer estudi de mobilitat a la zona és del 2003.