Les gimnastes del Club Natació Granollers que van participar en el Campionat de Catalunya Promogym, disputat els passats dies 8 i 9 de febrer a Vic, van sumar una medalla d’or, una de plata i dues de bronze, a més d’aconseguir la primera posició per a l’equip P3A.

El conjunt va endur-se la victòria després d’obtenir una puntuació total de 102,300, quedant per davant del Salt i el Vilanova. Mari Navarro es va penjar la medalla d’or amb 37,700 punts, Helena Ruiz la de bronze i Judit Toledano va finalitzar vuitena.

Per altra banda, Mariona Tornos va guanyar la medalla de bronze en la categoria P2A, i Laura Peral la de plata a P1B.

Pel que fa a les noies del P3B, cal destacar el cinquè lloc d’Alba Hernández i la tretzena posició d’Anabel Maymi. En P4, Sandra Fernández va ser tretzena.