El nou institut La Sínia va ser un dels temes centrals. Foto: Ajuntament

Una delegació del Govern de la Generalitat, encapçalada pel vicepresident Pere Aragonès i el delegat del Govern, Juli Fernández, va visitar Parets divendres per parlar amb el nou govern municipal. Un dels principals temes que es van tractar durant la trobada va ser la construcció del nou institut La Sínia.

L’alcalde, Jordi Seguer, va comentar la predisposició de la Generalitat de “prioritzar aquesta obra tan bon punt la cessió del terreny sigui un fet”. Per la seva part, la primera tinent d’alcalde, Casandra Garcia, va explicar que la idea és “avançar en la decisió de quin és el lloc idoni per a la construcció del nou institut” i que “en el moment que es faci començarà tot el procés”. Garcia també ha declarat que “serà un procés llarg i lent”.

ALTRES PROJECTES
A banda de l’institut, en la reunió els representants governamentals van parlar d’altres projectes, com l’ampliació de les places de la residència per a la gent gran o el desdoblament de la C-17.

En aquest sentit, la segona tinent d’alcalde, Neus Jordà, va remarcar la “bona sintonia” entre Generalitat i Ajuntament. “Comprovar que el canvi ha valgut la pena i saber que comptem amb el suport de la Generalitat ens empeny a treballar encara amb més ganes”, explicava Jordà.

Durant la visita, Aragonès va signar el llibre d’honor del municipi. La reunió estava emmarcada en una sèrie de trobades institucionals que el Govern està fent amb diversos consistoris de la comarca. De fet, el mateix divendres Aragonès també va visitar Martorelles.