El Ple municipal es va celebrar la setmana passada. Foto: Ajuntament

El Ple municipal de Montmeló va reivindicar la setmana passada la necessitat de comptar amb més professionals de pediatria a tots els centres d’atenció primària i, en concret, al que s’ubica al poble.

D’aquesta manera, els grups municipals van posar de manifest la seva preocupació per la qualitat del servei sanitari que reben els veïns i veïnes amb la intenció de resoldre els problemes de personal que afecten especialment les àrees de pediatria dels centres d’atenció primària.

Amb aquesta reivindicació, es va apel·lar a la Generalitat per aconseguir que aporti alguna solució a aquesta problemàtica i, també, que faci els pagaments endarrerits en aquest àmbit. A més, durant el Ple es va posar sobre la taula la necessitat de donar continuïtat al centre d’ocupació el Trencadís, una decisió que depèn del govern català.

EL CONSELL DEL POBLE
D’altra banda, el consistori va anunciar que el pròxim dimecres, dia 13 de març, se celebrarà a la sala de la Concòrdia el primer plenari del Consell del Poble d’enguany.

En aquest sentit, es va convidar tota la ciutadania a formar part d’aquest acte participatiu, on es debatrà sobre diferents decisions d’interès col·lectiu que afecten de manera directa el municipi.

Una de les qüestions principals que es tractarà serà la valoració final del procés participatiu de la remodelació del Parc Sant Crist i la plaça de la Constitució. En aquest àmbit, es preguntarà al veïnat si creu que hi ha aspectes a millorar en el procediment de participació que es va posar en marxa.