Monràs vol una resposta a la petició de tenir més places. Foto: Josep Monràs

L’alcalde Josep Monràs va demanar a la Generalitat la setmana passada més places públiques de residència a Mollet. Sigui casualitat o no, el batlle va fer coincidir la seva reclamació amb la signatura de l’acord entre l’Ajuntament de Granollers i la Generalitat per tirar endavant el projecte d’una nova residència amb places concertades. A diferència de la capital de la comarca, però, Mollet continua a l’espera d’una actuació per part de la Generalitat.

De fet, fa un any el mateix Monràs va celebrar una reunió amb el secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesias, d’on va sortir el compromís d’estudiar la concertació de més places públiques per a la gent gran a Mollet. Ara el consistori molletà ha demanat per carta la “necessitat urgent” d’aquestes places i una trobada amb el conseller Chakir el Homrani.

En aquest sentit, Monràs considera que “la Generalitat hauria de sentir com una obligació que la gent gran que pugui necessitar aquest servei, pugui estar el més a prop possible del seu lloc de residència, perquè és on aquestes persones tenen els seus amics i familiars”. D’altra banda, el PSC i Podem proposaran en el pròxim Ple una moció per demanar més places públiques de residència.

ELS COMUNS PREGUNTEN
Per la seva part, Mollet en Comú ha anunciat que dilluns En Comú Podem va presentar un seguit de preguntes a la Mesa del Parlament de Catalunya sobre què es farà amb els terrenys d’Incasòl que havien de destinar-se als nous jutjats. Segons expliquen, reivindiquen que es destinin a una residència pública o bé a un Centre d’Urgències d’Atenció Primària.