L’acte de presentació del MarketplaceVO ahir a Mollet. Foto: Aj. de Mollet

La seu del MolletHub va acollir ahir la presentació de la plataforma MarketplaceVO. Es tracta d’una iniciativa del Consell Comarcal i de la Taula Vallès Oriental Avança, de la qual forma part l’Ajuntament de Mollet, adreçada a contribuir al Pla de Reactivació Econòmica Covid-19.

MarketplaceVO recull un conjunt d’ofertes i demandes de productes o serveis d’empreses del sector del comerç i serveis a la comunitat, indústria, oci, hostaleria i restauració, productes de la terra i productes relacionats amb la Covid-19.

L’objectiu de la iniciativa és crear una mena d’aparador que permeti a les empreses vallesanes promocionar-se i establir sinergies entre elles en aquest període tan excepcional.

El quart tinent d’alcalde i coordinador de l’Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació de l’Ajuntament de Mollet, Raúl Broto, va remarcar que, entre altres mesures, amb aquest Pla se segueix treballant “en el suport a la digitalització dels comerços, posant a disposició dels empresaris sessions de formació i creant aquest nou portal en línia, el qual té com a objectiu poder donar visibilitat a tots i cadascun dels locals comercials i de serveis de Mollet”.